"Karantén alatt" is számíthatsz ránk!

Ahogy már említettük az otthoni hajfestési tanácsaink alkalmával is, ezekben az időszakokban is nagyon fontos, hogy ne rontsunk a helyzetünkön, ne válasszunk otthonra, sem rossz bolti hajfestéket, sem hajápolókat, sem styleing termékeket.


Ezeknek az anyagoknak a használatával ugyanis elronthatjuk a sokéves munkát. A festékek nem jó minőségűek sok esetben túl intenzívek, a samponok-balzsamok alig tartalmaznak hatóanyagokat és nem gazdaságosak.


A styleing termékek meg sok anyagmaradékot hagyhatnak a hajon, tehát lemoshatatlan anyok kerülnek a hajunkra ami szintén rontja a hajunk minőségét.Laikusként nem biztos, hogy a hajunknak megfelelően választunk termékeket.

Minden esetben fontos, hogy szakember segítségével döntsünk és a hajunknak megfelelő anyagokat kapjuk meg minden időben.


Ha kérdésetek merülne fel, vagy tanácsra lenne szükségetek bátran kérdezzetek!

Ha szükséged lenne samponra, kondicionálóra, vagy styling termékekre a megszokott minőségben, akkor keressetek bennünket megszokott elérhetőségeink egyikén és eljuttatjuk hozzátok a már ismert, vagy a teljesen új szükséges anyagokat!


#egészségeshaj #hajápolásotthon #hartungsaloon #hartungattila #kevinmurpy #minőségotthonis

121 megtekintés0 hozzászólás
Hartung Saloon

SaloonArt Kft.

7621 Pécs, Szent Mór utca 2.

Adószám: 14491539-2-02

Email: info@hartungszalon.hu

Phone: +36 20 543 5000

Kövess minket!
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© Hartung Saloon 2019  |  Minden jog fenntartva! |  Adatkezelési tájékoztató >>>