Ati az otthoni hajfestésről...

Ebben a sajnálatos helyzetben is nagyon fontos a festett haj otthoni gondozása. Mivel az üzletek zárva vannak ezt otthon kell elvégezni, családi körben...


Kiemelnénk: Attila sem támogatja az otthoni hajfestést! Ez nem véletlenül egy szaktudást igénylő munkafolyamat, de jelen helyzetben egy alap/tő festése megszervezhető.

Ha tudjuk mivel van festve a hajunk, akkor könnyű dolgunk van mert beszerezhetjük a megfelelő anyagot a fodrászunk segítségével.


Semmiképpen ne használjunk Bolti hajfestéket, Hennát, mert elintézhetjük a hajunkat fél/egy évre is akár. Mindenképpen professzionális anyagokat használjunk és kérjünk fodrász segítséget az anyagok használatához. Minden gyártó más receptek szerint dolgozik és más erősségű anyagot kell készíteni a különböző színmélységekhez.

Ne rizikózzunk otthon!!! Kérjük ki a fodrász tanácsát a hajszínünkkel kapcsolatban.

Annak érdekében, hogy a jelen körülményekben is segítségetekre legyünk, készítettünk Nektek ehhez vonatkozóan néhány videót! Lássuk csak, hogyan is csináljátok otthon...

0. Attila és a segítsége0+1. Mire lesz szükségetek?1. Festék kikeverése...2. Mikor próbálkozhatunk otthoni hajfestéssel?
3. Válasszuk el a hajat 4 egyenlő részre...4. Festék felvételének menete...5. Oldalsó rész, festék eloszlatása...6. Szőke haj esetén...7. Hatóidő, átdolgozás és lemosás...Köszönjük, hogy meghallgattátok javaslatainkat!

Bármi kérdésetek merülne fel, vagy anyagra van szükségetek, forduljatok hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!


#hajfestés #maradjotthon #otthonihajfestés #KevinMurphyHungary #HartungAttila
578 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése