Menyasszonyi frizura kampányfotózásunk


Múlt hónapban fozótuk Zsolnai Gergely műtermében legújabb menyasszonyi kampányunkat, ahol egy kedves fiatal leányzót Nikit választottunk a feladatra. Modellünk ezúttal nem csak, hogy szemtelenül fiatal is volt, de korábban még nem vett részt hasonló fotózáson, így abszolút kreatív csapatunk kezére bízta magát.


Alkalmi frizuráját erre az alkalomra fodrászunk Viki készítette, aki figyelem előtt tartotta arcformáját, hajszerkezetét és hajmennyiségét is, ami nem egy utolsó szempont konty készítésekor..."Mindenképpen olyan frizurát szerettem volna kialakítani, ami elegáns, kifinomult, és passzol a modell sminkjéhez, ruhája stílusához. Haját először begöndörítettem, majd laza eltűzésekkel alakítottam ki a kontyot, amelyet fonatokkal és sodrásokkal egészítettem ki. Nikinek hosszú, dús haja van, mégis könnyű volt vele dolgozni." - nyilatkozta fodrászunk Viki.

Egyszerű és mégis praktikus...

Frizurája elkészítésekor figyelembe kellett vennie azonban azt is, hogy utána egy más stilusú ruhat is fog viselni a fotózáson, más sminkkel, így olyan haj kellett, ami könnyen átalakítható utána.


Íme az eredmény:Köszönet mindenkinek, aki hozzájráult az anyag elkészüléséhez!


Haj: Viki / Hartung Saloon

Smink: Luca / Mester MakeUp

Ruha: KozaricsViktorDress / Whitewedding Ruhaszalon

Fotó: Zsolnai Gergely / Zsolnai Imaging

Modell: Danis Nikolett

133 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése