A szalon

Festéstechnikàink és szolgáltatásainkról
 • High&low melír
  Azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik természetes megjelenésre vágynak vagy a természetes hajszínüket szeretnék feldobni.
  Ez egy klasszikus de sokoldalú technika, változtatható eredménnyel, mely lehet lágy, vagy intenzíven vibráló is!
  Kíváló azoknak akik szeretnének kipróbálni árnyalatokat, kíméletes a hajnak és hosszan fenntartható a hatás mivel fokozatosan nől le.
   

 • Klasszikus panelek
  Olyan vendégeknek ajánljuk, akik színfelfrissítést igényelnek vagy egy könnyen fenntartható, a természetességet egy fénycsíkkal kiemelő frizzrát keresnek. Ezek a panelek segítségével kiemelhető és hangsúlyosabbá tehető a hajvágás vagy a viselő arcvonásai.
   

 • Trend panelek
  Minden olyan vendégnek ajánljuk, aki rugalmasan hordható színeket szeretne, melyek a stylingtól függően máshogy nézhetnek ki. Magas divat, trendi színek, élénk vagy tompa árnyalatok, hogy a vendégek kimutathassák vagy elrejthessék a színeket. Modern megjelenést kölcsönőz.
   

 • Color Melting
  Multitonális, lágy átmenetekkel gazdagított színeredmény, a finom vagy egészen merész hatásokra vágyó vendégeknek. Szabadalmazott color melter segítségével gyorsan és könnyedén készíthetőek a színátmenetek.
   

 • Balayage
  Nagyon természetes, napszítta hatást kereső vendégeknek ajánljuk. Tökéletes napszítta eredményhez a Balayage a megfelelő választás, mert ezzel lehet finom és természetes hatású szőke melírt készíteni.
   

 • Painting technika
  Áramló, multitonális hajszínt kereső vendégeknek, akik könnyen fenntartható frizurát szeretnének. Ezzel a szabadkezes technikával szabálytalan fényhatások készíthetők a hajhosszon, külömböző árnyalatok keverésével. Lágy, áramló és nagyon természetes az eredmény.
   

 • Dappling
  Göndör vagy hullámos hajú vendégeknek, akik szeretnék erősíteni a hajuk textúráját és könnyen fenntartható frizurát keresnek. A mélyebbtől a világosabba hajló lágy színátmenetek gyönyörüen kihangsúlyozzák a haj textúráját.
   

 • Duál hajfestés
  Különböző hajszínekkel vagy alapszínekkel rendelkező vendégek számára, akik harmonikus, egyenletes színeredményt szeretnének. Az egyik legalapvetőbb hajfestési technika! A tövekre egy tartós árnyalat kerül, míg a hajhossz egy féltartós. Minden tőfestést vagy színkiegyenlítést igénylő vendégeknek használható.
   

 • Glossing
  Színfelfrissítést vagy rendkívúl fényes hajszínt kereső vendégek és midazok számára, akik intenzívebbé szeretnék tenni a natúr hajszínüket. Egy gyors fényesítő szolgáltatás két hajfestés között, vagy szimplán egy extra adag ragyogás a hajszínnek.

 
Áraink a haj típusától és hosszától is eltérhetnek!

Kérj ajánlatot a Szalonban!

Hartunghair.png
Screenshot 2018-11-14 at 23.16.17.png
Screenshot 2018-11-14 at 23.16.36.png
Screenshot 2018-11-14 at 23.17.03.png
Screenshot 2018-11-14 at 23.23.49.png

Egyeztess egy időpontot!